top of page

PARKINGS

 

De organisatoren raden 4 gratis parkings aan:

1 DE VESTEN

2 PARKING ARJAAN

3 PARKING BOELAERESTRAAT

4 MIDDENSCHOOL

1 De Vesten

Ideaal voor spelers in de locaties 1, 2 en 3 op de Markt.

Hoe bereiken? Komende vanuit Gent, Zottegem, Aalst of Ninove: sla op de Astridlaan aan de tweede lichten af naar links. Daarna is het altijd rechtdoor, over het viaduct, de Dender, de Markt (houdt de kerk aan de rechterhand) en zo naar boven tot op de “Vesten”.

 

2 Parking Arjaan , Zonnebloemstraat Ideaal voor spelers op locatie 5: het Koetshuis. Hoe bereiken? Komende vanuit Gent, Zottegem, Aalst of Ninove: sla op de Astridlaan aan de eerste lichten af naar links. Aan de rotonde van de Zonnebloem, rechtdoor en na 150 meter is er een kleine oprit naar de parking. Vandaar is het 150 meter te voet naar het Koetshuis, langs de vijver van het abdijpark.

 

3 Parking Boelarestraat, Boelarestraat

Ideaal voor spelers op locatie 5: het Koetshuis. Kleine parking voor 30-tal auto’s. Hoe bereiken? Komende vanuit Gent, Zottegem, Aalst of Ninove: sla op de Astridlaan aan de eerste lichten af naar links. Sla op de rotonde af naar rechts en direct naar links; na 100 meter komt u aan een kleine parking. Vanop de parking leidt een trap u rechtstreeks naar het Koetshuis.

 

4 Middenschool, Begijnhofkaai

De speelplaats van de Middenschool biedt plaats aan een 30-tal auto’s. Hoe bereiken? Komende vanuit Gent, Zottegem, Aalst of Ninove: sla op de Astridlaan aan de tweede lichten af naar links. Daarna is het altijd rechtdoor, over het viaduct, sla links af voor de brug over de Dender (de begijnhofkaai is verboden richting, uitgezonderd voor plaatselijk verkeer!), rij door tot einde en links op de speelplaats van de school. PARKINGS af te raden 1 In het centrum van de stad zijn er oranje omleidingsborden met “Wegvoeringstraat”. Op het einde van deze straat ligt een kleine parking naast de school, die vrijwel altijd volzet is door buurtbewoners. 2 De parking van de abdij in de Abdijstraat (naast het Koetshuis) is vrijwel altijd volzet wegens gebruik voor het testcentrum van vaccinatie.

bottom of page